tiistai 2. syyskuuta 2014

Sukujuhlat juhlittu

Sukuseuran sukujuhlat tuli juhlittua 24.8.2014 Yyterin Kylpylähotellissa. Hallituksen puolesta kiitos kaikille osallistujille.

Tällä kertaa ohjelmanumeroiksi valittiin mukaan myös kevyempää esitystä. Tanssia oli kolme varttia kaikille halukkaille. Jos ei tanssittanut, niin saattoi praakata vapaasti muiden juhlijoiden kanssa. Tällaista mahdollisuutta on toivottu, koska usein niin sanottu vapaa-aika puuttuu, eikä ole mahdollisuutta seurustella tuttujen kanssa, saatikka tutustua uusiin suvun jäseniin.

Kolmen vuoden päästä sitten taas. Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

1 kommentti:

  1. Kiitos mukavasta juhlasta!
    Ilman sukujuhlia en olisi saanut kutsua serkkuani ja hänen lapsiaan juhlaan. Oli ilo saada heidät tänne Poriin ja nyt olemme yhteydessä useamman serkkujeni kanssa.
    Olemme suunnitelleet että käymme katsomassa Amanda Bergin vanhimman pojan Frans Oskari Lehtosen(isoisäni) ja Amanda Lehtosen os. Helenius(isoäitini) kotia Uudellamaalla serkkuni mailla. Äitini on myös asunut mökissä. Näin sukuseura kietoo sukua yhteen eri tavalla ja jälkipolvet saavat osan menneisyydestään... Kiitos vielä blogipitäjä Merjalle!

    VastaaPoista